Cronus Logo

 

Ποιοι είμαστε - Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας  Α.Κουτσμανής & Σία Ο.Ε – Cronus, από το 1979 δραστηριοποιείται πάνω στην κατασκευή, στην εισαγωγή και στην επισκευή μηχανημάτων Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής , εξοπλισμούς εστίασης (HORECA) καθώς και Ξενοδοχειακού και συναφή εξοπλισμού.

Ως κατασκευαστική εταιρεία κατασκευάζουμε εξοπλισμό όπως καρότσια, λαμαρίνες, τελάρα, ανοξείδωτες κατασκευές κ.α , καθώς στόφες , στόφες ψυγεία και στόφες για ζυμάρια αργής ωρίμανσης.

Ως εμπορική εταιρεία αντιπροσωπεύουμε σε όλη την Ελλάδα και στα Βαλκάνια εταιρείες κυρίως από την Ιταλία, την Γαλλία, την Ισπανία και την Γερμανία και 

όσον αφορά την

Επισκευή  των μηχανημάτων, χάρη στην τεχνογνωσία και στην πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να επισκευάσουμε και να παρέχουμε υποστήριξη σε όλα τα μηχανήματα του αντικειμένου μας.

Από το 2004 η εταιρία μας, βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.800 τμ, στο 20ο χλμ Θεσσαλονίκης Βασιλικών.

Στις εγκαταστάσεις μας εκτός από τα κεντρικά γραφεία μας, το χώρο παραγωγής, το βαφείο και το χώρο αποθήκευσης μηχανημάτων και ανταλλακτικών βρίσκεται μόνιμη έκθεση μηχανημάτων.

Παράλληλα διατηρούμε μόνιμους πωλητές και τεχνικούς στην Αθήνα και στην Κρήτη παρέχοντας 24ώρη τεχνική υποστήριξη.

Η συνεχής ενημέρωση και παρακολούθηση των εξελίξεων πάνω στο χώρο του Τροφίμου και όχι μόνο,μας έχει αναδείξει ως μια εταιρεία σύμμαχο στις ανάγκες των πελατών μας, χαρίζοντας μας συνεχώς νέους ευχαριστημένους πελάτες.